INFORMÁCIÓ ORVOSLÁS, A JÖVŐ GYÓGYMÓDJA – Tudat-test energiamező IV. rész

 A tibeti jóga gyakorlásának alapja az az elképzelés, hogy az emberi testet nem pusztán testrészek, szervek, sejtek, majd atomok alkotják, hanem a durvának nevezhető darabos anyagon túl átszövi egy leheletfinom könnyed erőtér is.

A test finomenergia szerkezete
A tantrikus tanításokban a testnek határozott finomenergia szerkezete van. Beszélünk elsődleges, másodlagos és egyéb energia pályákról, energia központokról, energiákról és lényegiségekről. A rendszer összehangolt, kiegyensúlyozott, akadálytalan működése a testi-lelki-szellemi egészség alapja, míg az összhang és egyensúly megbomlása, valamint az áramlás akadályozottsága zavarokhoz, betegséghez, szenvedéshez vezet. A gyógyítás útja az energiák tisztítása, kiegyensúlyozása és az áramlás szabaddá tétele, és végül a karmikus energiák bölcsességenergiává alakítása. A testben áramló energiák ugyanakkor nemcsak a test egészségéért felelősek, hanem holografikus módon egész világunk teremtése is tőlük függ.



Az akupunktúrával (apró tűszúrásokkal)
az emberi test finomenergia háztartását serkentik

A 3 fő energia csatorna, mely a 3 fő negatív érzelemhez kapcsolódik

Csakrák és energiacsatornák a tibeti gyógyászati rendszerben


Tummo, a belső hő gyakorlata (Naropa hat jógájának egyike)
Az emberi test finom energiákkal átszőtt, belső erőterére ható erőteljes tisztító gyakorlat – elégeti a tudat szennyezett tartalmait


A test irányító rendszere
De mi történik a gyakorlatban, ha veszünk egy energiahullámot, és arra a hullámra rányomtatunk egy információt? Az információ mennyisége, amit rányomtathatunk, korlátlannak tűnik. Az információs orvoslás lesz a jövő gyógymódja. Az az orvoslás, amely képes felülírni és megváltoztatni a szétküldött információt. Láthatóan, a test irányító rendszere nem a génekben vagy a kémiában keresendő, hanem az információban, amely a testmezőn keresztül válik hozzáférhetővé.


Drukmo Gyal Dakini - a Juthok Nyinthig buddhista vonal egyik képviselője és a mantragyógyászat gyakorlott tanítója


A betegség összezavart információ
Lehetséges új információt juttatni a testbe a célból, hogy jobban legyen? Pontosan ezt teszi néhány kutató. Megtanultuk, hogyan állítsuk meg az információ torzulást, melyet különböző betegségfolyamatok idéznek elő. Ha egyszer megállítottuk a torzulást, bár meglepő, de a fiziológia elkezd működni, a kémia helyreáll; csodálatos gyógyulási történeteket mesélhetnénk el ezek kapcsán. És csupán azért, mert megtanultuk, hogyan javítsuk ki a testmezőben kialakult információtorzulást. A betegség bizonyos értelemben összezavart információ. Ha tehát hozzá tudunk férni a megfelelő információhoz, ki tudjuk javítani a zavart. És ez az, amit néhány új energiaérzékelő eszköz meg is tesz. Gyakorlatilag kijavítja az összekeveredett információt. Ezzel magyarázható a meditáció gyógyító hatása.


Három tantrikus jógi
A tantrikus jógik meditációjuk tárgyává teszik a finomenergiát és uralmat szereznek a belső energetikai folyamataik felett


Egy teljesen új felismerés küszöbén állunk
Egy teljesen új felismerés küszöbén állunk: annak, hogy megértsük, hogyan keletkeznek a betegségek, hogyan történik az információ átadás, hogyan lehet erősíteni az információ átadást egy élő szervezetben.
  A krónikus betegségek száma óriási mértékben növekszik társadalmunkban, és úgy tűnik, ezekkel az új információs módszerekkel azokat a krónikus betegségeket is tudjuk majd kezelni, amelyeket ezelőtt nem tudtunk.

A gondolatok úgy vesznek körül minket mint egy pókháló
Az egyik legfigyelemreméltóbb példa az információs gyógyítás azonnali hatására és hatékonyságára, melyről mostanában adtak hírt, egy olyan rendszerrel kapcsolatos, melyet gondolati mező terápiának neveznek. Ez egy olyan energiapszichológia,
amely feltételezhetőleg megváltoztatja és meggyógyítja a körülöttünk lévő negatív gondolatokat.
   A feltételezések szerint a negatív gondolatok úgy vesznek körül minket, mint egy pókháló, és ezáltal hatnak a testünkre.


Gregg Braden  A gondolat és a szív hatalma! 

Rák gyógyítása három perc alatt




A bejegyzés Láma Csöpel: Gyógyító erőtér című könyvének felhasználásával készült.
A könyv megvásárolható a Karmapa Házban, Taron az ajándékboltban vagy a dharmakonyvek.hu webshopon keresztül itt: https://dharmakonyvek.hu/meditacio/gyogyito/gyogyito-eroter.html